Contact

QP-ON Nederland doet haar uiterste best voor u als klant. Dat doen we met onze producten, maar ook met onze service. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt bereiken. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons bereiken middels onderstaand formulier.

 


QP-ON Nederland

info@qp-on.nl

KvK83488774

BTW: NL003829740B05

IBAN: NL39 KNAB 0410 0196 58

QP-ON International
www.qp-on.com

Algemene voorwaarden

Privacy

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Het kan echter voorkomen dat producten niet voorradig zijn waardoor de levering van uw bestelling langer kan duren. Op de productpagina staat aangegeven als een product niet voorradig is. Mochten wij om wat voor reden dan ook dit product niet binnen 7 dagen op voorraad krijgen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Openingsactie: de vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Iedereen kan zich vergissen en het kan daarom voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de ongeopende originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product toch geopend zijn of is het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie en klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Als u ontevreden bent over een van onze producten en/of onze services dan verzoeken we u dit eerst bij ons kenbaar te maken door bovenstaand formulier in te vullen. Wij ondernemen daar zo snel mogelijk (re)actie op.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
- Ideal
- PayPal
- Sofort Banking
- Bancontant