Compounds

Professionele verzorging vraagt om professionele producten. 

Voordat materialen geseald kunnen worden zullen ze gereinigd moeten worden. In veel gevallen vraagt dit om een diepgrondige reiniging, waarbij het laagje materiaal dat aangetast is weggehaald zal moeten worden. Speciaal voor deze oppervlakten hebben wij professionele polijstmiddelen - compounds. Speciaal ontwikkeld met een geconcentreerde formule waardoor er minder verbruik is en het lang meegaat. Makkelijk om aan te brengen. Met name geschikt voor o.a. de volgende toepassingen:

 

- Auto's --> velgen, ramen, carrosserie, etc.

- Motorfietsen

- Fietsen 

- Boten --> jachten, jetski's, catamarans, surfplanken, zeilboten

- Campers en caravans

- Huishouden - wasbakken, tegels, gootstenen, etc. 

 

Een optimaal resultaat is haalbaar door het polijstproces geheel te doorlopen en aangetaste materialen van grof naar fijn te behandelen met elke compound. Speciaal daarvoor kunnen we een mooie package deal aanbieden waarbij u al uw compounds in één keer in huis hebt. Het oppervlak zal na behandeling krasvrij en geheel glad worden. Het is klaar om geseald te worden met één van onze coatings.

 

Probeer onze producten van QP-ON om uw materialen te beschermen. Het zal een voldoening voor u zijn om onze reinigings- of samengestelde producten in actie te ervaren en het plezier van uw bezittingen nog meer verhogen. 

QP-ON 6.0 is de ideale polijstpasta voor het verwijderen van oneffenheden in het oppervlak, zoals ernstige krassen, grove lakdefecten of verwering. Wordt geleverd in een riante dosis van 500ml.

 

Kenmerken

- Siliconenvrij

- Verwijdert ernstige defecten en krassen

- Verwijdert krassen van korrel P1500

- Schuurmiddel lost vanzelf op

- Extreem lage stofontwikkeling

- Kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht

- Geschikt voor gebruik met excentrische en roterende polijstmachines

 

Deze polijstpasta kan op de meeste harde ondergronden gebruikt worden en is zeer gemakkelijk te verwerken. De state-of-the-art formule van dit QP-ON product is zo ontwikkeld dat alleen de te behandelen oppervlakken behoedzaam worden bewerkt zonder de onderliggende structuur te beschadigen. Het materiaal wordt eenvoudig op een schoon en vetvrij oppervlak aangebracht en vervolgens met een geschikt polijstapparaat of handmatig verwerkt. Na het polijsten het gebied vervolgens afnemen met een fijne microvezeldoek of een gestoffeerde doek. Voor een optimaal resultaat het proces herhalen met QP-ON 6.1 Medium Cut Compound en/of QP-ON 6.2 Ultra Fine Polishing Compound. Nu zijn een hoge glans en een perfect oppervlak gegarandeerd.

 

De QP-ON 6.0 Heavy Cut polijstpasta kan gebruikt worden op gelakte en ongelakte oppervlakken. Na het polijstproces raden wij aan om een van onze High-End Coatings te gebruiken om nog een beschermlaag op het perfect glanzende oppervlak aan te brengen.

 

Eigenschappen
De QP-ON 6.0 Heavy Cut Cut polijstpasta is siliconenvrij en op waterbasis.


Toepassingen

- Auto's
- Motoren
- Fietsen
- Campers
- Caravans
- Boten
- Vliegtuigen

QP-ON 6.1 is de ideale polijstpasta om oppervlakte-onregelmatigheden zoals swirl & hologram removers en vortex marks te verwijderen.
De medium polish voor de tweede polish van het QP-ON polijstsysteem correctieproces.

 

Kenmerken


- Siliconenvrij
- Verwijdert ernstige defecten en krassen
- Verwijdert krassen van korrel P2000
- Schuurmiddel lost vanzelf op
- Extreem lage stofontwikkeling
- Kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht 
- Geschikt voor gebruik met excentrische en roterende polijstmachines
- Zowel machinaal als handmatig aan te brengen


Na het doorlopen van het polijstproces raden wij aan om een van onze High-End Coatings te gebruiken om nog een beschermlaag op het perfect glanzende oppervlak aan te brengen.

Verdeel de polijstpasta over het te behandelen oppervlak. Gebruik een polijstmachine met een zachte pad en oefen slechts middelmatige druk uit op het gebied. Maak de plek vervolgens schoon met een fijne microvezeldoek en een meubeldoek, klaar. Hoge glans en een kwaliteitsoppervlak zijn gegarandeerd.

Ook te gebruiken als opvolger van de QP-ON 6.0 Hard Cut Compound voor  diepere krassen en verweringen. Wordt geleverd in een riante dosis van 500ml.

Uitverkocht

QP-ON 6.2 Ultra Fine Compound

€ 29,95
Uitverkocht
Uitverkocht

QP-ON 6.2 Ultra Fine Compound

€ 29,95

QP-ON 6.2 is de fijnste polijstpasta van QP-ON om oneffenheden in het oppervlak te verwijderen, zoals zeer fijne krassen, lichte kneuzingen of dunne schuursporen. De QP-ON 6.2 polijstpasta is siliconenvrij en op waterbasis. De Ultra Fine polijstpasta is geschikt voor alle soorten lak en is ontwikkeld om hologrammen en fijne krasjes volledig te verwijderen. Het is na behandeling van QP-ON 6.0 Hard Cut Compound en/of QP-ON 6.1 Medium Cut Compound de de finishing touch van het correctieproces door QP-ON Polishing System voordat overgegaan kan worden tot het sealen met één van de QP-ON Coatings.

- Siliconenvrij
- Verwijdert kleine correcties uit hologrammen
- Extreme glans
- Verwijdert krassen van korrel P3000
- Schuurmiddel lost vanzelf op
- Extreem lage stofontwikkeling
- Kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht
- Geschikt voor gebruik met excentrische en roterende polijstmachines

Het ultrafijne polijstmiddel kan op de meeste harde oppervlakken worden gebruikt en is zeer eenvoudig in gebruik. De moderne formule is speciaal ontwikkeld om alleen het oppervlak te behandelen zonder de onderliggende structuur te beschadigen. Verdeel de polijstpasta over het te behandelen oppervlak en gebruik een orbitale en roterende polijstmachine met een zachte pad. Alleen voorzichtig aanbrengen op het gebied met een maximale gemiddelde druk. Veeg het gebied vervolgens af met een fijne microvezeldoek en een meubeldoek en de hoogglans is gegarandeerd. Kan gebruikt worden op gelakte en ongelakte oppervlakken. Na het aanbrengen van QP-ON 6.2 polijstpasta adviseren wij QP-ON 2.0 High End Coating of QP-ON 3.0 Ceramic Coating te gebruiken om een ​​beschermlaag aan te brengen en het glanzende oppervlak maanden tot jaren te behouden.Snel en soepel verwijderen van lakbeschadigingen en krassen. Schuursporen kunnen worden verwijderd zonder schuurpapier of opnieuw kleuren. Het gebruik van deze polijstpasta kan tijd, geld en energie besparen. Zeer eenvoudig te verwerken en vereist slechts een kleine hoeveelheid polijstpasta en gebruik van de polijstmachine. Bij lichte oneffenheden en kleine krasjes kan de smet zelfs met de hand worden bewerkt. Dit product bespaart veel tijd en er is geen speciale uitrusting of beschermende kleding nodig. De geconcentreerde formule maakt dit product zeer voordelig en milieuvriendelijk.Lichte krassen zijn in het zonlicht goed te zien op lakken. Deze krassen zijn goed te verwijderen met QP-ON 6.2 Ultra Fine Compound. Ook te gebruiken als opvolger van de QP-ON Hard Cut Compound en/of Medium Compound als finishing touch na behandeling van diepere krassen en verweringen. Zowel met de hand als machinaal aan te brengen. Wordt geleverd in een riante dosis van 500ml.