Coatings

U bent zuinig op uw spullen. Wij ook.

Verzorging van materialen begint met preventieve zorg. Graag zouden we elke elke autolak, elke fiets, boot of badkamer zijn perfecte nieuwe look willen laten behouden. Maar we weten ook dat oppervlakken en materialen gevoelig zijn voor kalk, weersinvloeden, vervuiling en gebruik.

Al deze factoren spelen een belangrijke rol bij het behoud van het oppervlak. Met dit in gedachten hebben we producten gemaakt die het oppervlak reinigen en afdichten om de onderliggende structuur te beschermen tegen verdere schade door verontreinigende stoffen en andere corrosieve invloeden. Vuil en vreemde deeltjes kunnen diep in de poriën van een materiaal dringen en de ophoping van vuil kan beginnen. Als dit proces eenmaal is voltooid, zal het erg moeilijk zijn om een ​​oppervlak tot in de poriën goed te reinigen.

De oplossing is om het oppervlak zorgvuldig te behandelen. Ons reinigingsproduct QP-ON 2.1 kan niet alleen reinigen, maar ook ademend afdichten en het oppervlak beschermen. Zeker in combinatie met QP-ON 2.0 of QP-ON 3.0. Sommige van onze producten zullen dienen als een sterke bescherming en andere zullen dienen om diepgeworteld vuil en vet te verwijderen. Een schoon oppervlak is de eerste voorwaarde om conservering in de volgende stap te benaderen: afdichten en beschermen. De QP-ON productlijn is speciaal ontwikkeld om oppervlakken van welk materiaal dan ook te beschermen, zodat destructieve processen en omgevingsinvloeden geen kans krijgen om de oorspronkelijke materiaalstructuur aan te tasten.

Probeer onze producten van QP-ON om uw eigendommen te beschermen. Het resultaat zijn gladde en glanzende oppervlakken die er blijvend als nieuw uitzien.

De alleskunner - Basiscoating voor al uw gebruik op auto's, motoren, in badkamers, op ruiten, fietsen, boten, zonnepanelen, etc. Geleverd in 500ml Ready to Use, of in geconcentreerde dosis van 100ml of 500ml. Is met gedestilleerd water 1/20 te verdunnen tot 2 of 10 Liter(!) en daarmee bijzonder duurzaam. Makkelijk aan te brengen middels een spraykop en microvezeldoek, uithardingstijd is niet nodig - directe bescherming.

Water- en vuilafstootbaar. Als basiscoating aan te brengen ter bescherming tegen alle weersinvloeden, alsmede kalk, slijtage en roest. Toepasbaar op metaal, RVS, aluminium, keramiek, glas, kunststof en glasvezel, hout, behandelde en onbehandelde harde ondergronden zoals steen, marmer en tegels, alsook geverfde en ongeverfde oppervlakken. Te onderhouden met  QP-ON 2.1 High-End Cleaner & Coating.

Toepassingen

* Auto's - lichtmetalen velgen, ramen, carrosserie - verf of folie, dashboard, deurpanelen
* Thuis - exterieur en interieur
* Badkamers, spiegels, douches, badkuipen, tegels
* Glazen tafelbladen, meubels, gepolijste vloeren, receptiebalies
* Zwembaden, spa's en sauna's
* Zonnepanelen voor meer opwekking van energie
* Boten, jachten, jetski's, catamarans, surfplanken, zeilboten - exterieur en interieur
* Vrachtwagens - aluminium velgen, ramen, carrosserie van vrachtwagens - verf of folie, dashboard, deurpanelen
* Motorfietsen, quads, fietsen, mountainbikes
* Campers en caravans, kampeeruitrusting
* Vliegtuigen, tweemotoren en zweefvliegtuigen
* Sportattributen en bijbehorende uitrusting

10 Liter

QP-ON 2.1 is een schoonmaakproduct met een speciale coating formule en wordt gebruikt om de basis van QP-ON 2.0 High End Coating en/of QP-ON 3.0 High End Ceramic Coating te vernieuwen. QP-ON 2.1 reinigt grondig, verwijdert vuil en andere deeltjes - ook als deze diep in de poriën zitten - om zo een schoon, vetvrij oppervlak te creëren. Geleverd in 500ml concentraat en 1/20 te verdunnen en daarmee goed voor maar liefst 10 liter.

Kenmerken
- Shampoo voor het opnieuw afdichten van coatings
- Hoog concentraat
- Diepe reiniging
- Laag verbruik
- Ook als foam te gebruiken

Wanneer QP-ON 2.1 wordt gebruikt op een oppervlak dat eerder is behandeld met QP-ON-coatings, zal de formule fungeren als een reparatieoplossing. Het fijne netwerk van QP-ON-moleculen kan op den duur breken of beschadigd raken door gebruikssporen en omgevingsinvloeden. De toepassing van QP-ON 2.1 zorgt ervoor dat eventuele beschadigingen aan de high-end coating worden hersteld en geconserveerd. Gegarandeerd voor een lange tijd van maanden tot jaren, afhankelijk van negatieve invloeden.


De speciaal ontwikkelde formule dicht en beschermt alle soorten binnen en buiten, of het nu harde of massieve oppervlakken met een hoogglans oppervlak zijn. De sterk geconcentreerde formule wordt 1/20 verdund in water en op het schone, vetvrije oppervlak gespoten. Eenvoudig en voorzichtig verdelen en uw behandelde oppervlak is al verzegeld. Hoogglans en een hoogwaardige beschermingsafdichting zijn gegarandeerd.

 

Dit middel kan gebruikt worden op de volgende materialen: metaal, RVS, aluminium, keramiek, glas, kunststof en glasvezel, hout, behandelde en onbehandelde harde ondergronden zoals steen, marmer en tegels. Geverfde en ongeverfde oppervlakken. 

Ons beste product in termen van duurzaamheid, hardheid en kwaliteit Elk QP-ON product zorgt voor een glad, waterafstotend oppervlak met sterke beschermende eigenschappen. De QP-ON 3.0 High End Ceramic Coating tilt oppervlaktebescherming naar een hoger niveau.

Dit product wordt gebruikt voor zeer waardevolle objecten, die die extra bescherming nodig hebben tegen. Denk hierbij aan auto's, dure jachten, vliegtuigen en zwembaden. Zeer duurzame bescherming tegen vuil, stof, organische en anorganische materialen, harsen, vogelpoep, weg- en zeezout, zout water, zoet water, corrosie, UV-A en UV-B straling.

De hoogwaardige keramische coating QP-ON 3.0 is pH-neutraal, siliconenvrij en heeft bijzondere beschermende eigenschappen. Na gebruik zijn de oppervlakken zeer waterafstotend en bestand tegen alkalische vloeistoffen, zuren en andere milieuverontreinigende stoffen. Zeer effectieve bescherming tegen sterk zonlicht en UV-A- en UV-B-straling. Vereist geen gebruik van mechanische apparaten (zoals polijstmachines of andere apparaten). Conserveert oppervlakken en geeft uw object een glad oppervlak dat zeer waterafstotend is en een hoge duurzaamheid heeft. De oppervlakken zien er bijna als nieuw uit (afhankelijk van de leeftijd en andere factoren) en zijn gemakkelijker schoon te maken en te beschermen.

Kenmerken

- Ready-to-use: opspuiten en klaar voor gebruik - geen wachttijden, geen voorkennis
- Brengt glans aan gladde oppervlakten
- Kan worden gebruikt op alle harde en schone oppervlakken
- Binnen en buiten te gebruiken
- Houdbaarheid dagen maanden tot jaren
- Kan op elk moment worden opgefrist of herbouwd zonder de vorige laag af te schuren.
- Te onderhouden en repareren met QP-ON 2.1 Reinigings- en reparatieformule.

Deze gel bevat een speciale formule om oppervlakken van vinyl en/of plastic te beschermen en te verzegelen. De unieke formule beschermt nu ook kunststof onderdelen en biedt dezelfde beschermende werking die QP-ON 2.0 en QP-ON 3.0 geven aan vaste oppervlakken van enig ander materiaal. Verkrijgbaar in een ruime dosis van 500ml, ready-to-use

Toepassingen:

* Alle andere soorten plastic onderdelen
* Boot- en jachtzitplaatsen
* Bumpers, kunststof onderdelen, beschermende onderdelen en toepassingen
* Hotels en restaurants: zitplaatsen buiten, tuinmeubilair
* Particuliere huishoudens: van meubilair en speelgoed tot meubels die aan de zon worden blootgesteld
* Hotels & gastronomie: bescherming van zitmeubels, apparaten, meubels
* Klassieke auto's: stoelen
* Motoren: kunststof onderdelen (bescherming tegen direct zonlicht)